Zonnige “Sunny Agat” Mei Tai


Litte Frog Sunny Agat, dat mailde Britt me. Ik kende deze doek niet, nog nooit gezien, maar wat is hij lekker vrolijk en zomers! “Litte Frog” is de naam van het merk en “Sunny Agat” de naam van het streep- en kleurpatroon. Ze was verliefd geworden op een foto van een Mei Tai Conversie met brede banden en ze wist meteen, dat moest het worden. Aangezien haar baby al weer bijna baby-af is, stelde ik voor dat ze smalle gevoerde banden nam, zodat ze er comfortabeler mee kan rugdragen.

Mei Tai Sunny Agat

De kleuren lopen van roze naar rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Deze kleuren zijn over de hele lengte van de draagdoek terug te zien. Het puntkapje loopt door met de kleuren en omdat roze het minst voorkwam in de doek, zijn daar de slaapkaptouwtjes van gemaakt.

Mei Tai Sunny Agat

 

Het stiksel van de banden is het stiksel dat bij de basisprijs van een Mei Tai met gevoerde banden inbegrepen is. Er is wel rekening gehouden met de kleurovergang die op de banden zit en één van de stiklijnen loopt daar netjes overheen. De binnenzijde van het lijfje kon niet meer uit Sunny Agat, dat hadden we ook al ingeschat van tevoren, dus had Britt een leuk bijpassend stofje op de markt gescoord en meegestuurd. Helemaal af!

Mei Tai Sunny Agat

 

Meer foto’s van deze Mei Tai en andere Conversions vind je hier.

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart