Wrapconversion SSC Betula


De lange knoopdoek Girasol Betula leverde een bijzonder project op. Als lange doek vond ik de kleuren mooi, maar wel erg groen en de streepjes zo smal. Een geweldige uitdaging om de charme van de doek te behouden en de Soft Structured Carrier mooier te maken dan de draagdoek waaruit ze begon. Elke vond het bruin in Betula de doek haar charme geven en toen ze hier was begreep ik dat meteen. Het bruin was belangrijk en moest goed terugkomen in de drager.

De schouderbanden hebben beide het bruin midden op de band gekregen en ik heb ze symmetrisch bevestigd: bij beide het donkergroen aan de buitenzijde zodat ze fungeren als een soort omlijsting. Het stiksel is recht gehouden omdat de streepjes al druk genoeg zijn, echter op de schouderbanden zijn niet alle rijen even breed gestikt. Een beetje speelsheid!

Al het stiksel dat vulling/band bevestigt (schouderband, gesp en legpadding) is in ronde vorm afgewerkt, passend bij de extra ronde (en extra lange) slaapkap.

 

Verder heeft deze draagdoek “neckpadding” gekregen: een zachte dikke rand bovenaan het lijfje om de nek te ondersteunen.

Meer foto’s van deze Wrapconversion SSC van Betula vind je hier

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart