Trots op Pune


De prachtige Hoppediz Pune Türkis lag al een tijdje op me te wachten. Deze dunne luchtige jacquard geweven doek vind ik prachtig: aan de voorkant schitterend turquoise met ingeweven limoengroene pauwenveren. De kleuren aan de achterkant zijn omgekeerd, zoals gebruikelijk bij deze draagdoeken. Dat vraagt natuurlijk om een reversible draagdoek en ik heb gekozen voor een WrapConversion Mei Tai Style, maat Dreumes/Standaard.

Pune Turkis Zijde

Pune Limone Zijde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het patroon loopt door in het slaapkapje wanneer deze in gebruik is, terwijl hij juist het reversible effect laat zijn wanneer hij naar beneden hangt. Dit kapje heeft een puntvorm gekregen, net als een pauwenveer en heeft 4 kleine plooitjes waardoor het lekker breed om het hoofdje van je kindje vormt.

Beenvulling / Leg padding

Plooitjes en stiksels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zachte fleece vult het stukje stof onder de beentjes op, zodat die lekker ondersteund zijn. Verder bestaat de tussenlaag van de Mei Tai uit Hoppediz Kapstadt kbA (Biologisch), dat maakt hem sterk, draagkrachtig, veilig en toch de diagonale elasticiteit van de geweven draagdoek.

Het doorstikken van schouder- en tailleband en de aanhechting van de schouderband hangt soms af van het design van de Conversion. In dit geval vond ik dat ik het pauwenmotief eer aan moest doen en heb gekozen voor golvende stiksels, net zoals de vorm van de veren.

De tailleband is met zijn 13 cm een stuk breder dan gewoonlijk, heerlijk stevig dus. Meer informatie over deze babydrager vindt je in de winkel .

Schouderbanden

Slaapkapje

 

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart