SSC Wrapconversion Amitola Fresca Silvestre


Wat een beauty he, de geweven draagdoek Amitola Fresca Silvestre. Laatst hadden we Amitola Azul Pacifico en wat een prachtige wrapconversion SSC maakte dat. Fresca Silvestre heeft een oudroze ondertoon in plaats van een turquoise wat toch ook prachtig is. Deze regenboogstrepen hebben we bewust van links naar rechts over de doek laten gaan en dat voor elk onderdeel van de draagdoek. Deze wrapconversion is een pietsje kleiner dan onze Standaard/Dreumesmaat.

Deze drager heeft neckpadding, plooitjes in de slaapkap, doorlopende strepen, bijpassende schouderbanden die op elke streep doorgestikt zijn en stiksel passend bij de “weft” ondertoon. Verder nog legpadding (hier niet afgebeeld).

heupgesp

Heupgesp

Wendy vroeg me een beveiliging te maken voor de heupgesp. Deze is natuurlijk erg stevig en schiet niet zomaar los, maar toch, gevoelsmatig, vond ze het fijn om wat meer zekerheid te hebben. Stel dat hij open breekt, of dat iemand hem als geintje los maakt voor je, dan blijft deze drager toch om je heupen hangen door de elastiek. Deze “infinity”-lus is volledig verwijderbaar en maak je simpel los met 1 vinger.

Het was passen en meten, want Wendy wilde ook graag een Poppen Mei Tai uit dezelfde doek en het liefst nog wat restantjes om zelf een knuffeltje of zo erbij te maken. De binnenzijde van de Poppen Mei Tai heeft vrolijk roze ribstof gekregen om een restant stof te garanderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto’s van deze draagdoek kun je hier terugvinden

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart