Ringsling Black met Skulls en Cerise


Op dit moment doe ik voornamelijk Wrapconversions en juist daarom was het zo leuk om een opdracht te krijgen voor een Ringsling zoals ik ze een tijdje terug vooral verkocht. Marelle had de zwarte Ringsling met de punt van Skulls gezien en een baan van Charcoal, maar besloot dat een baan van Cerise wat vrolijker was voor haar meisje. Het enige jammere, voor jullie nu dan, is dat de kleur Cerise niet mooi op de foto overkomt vanwege de hoeveelheid zwart op de foto. Als iemand met verstand van fotografie me kan uitleggen hoe ik dat oplos (zonder dure lamp), dan houd ik me warm aanbevolen :-).

MamaMerel Ringsling

 

Meer foto’s van deze en andere MamaMerel Ringslings kun je hier vinden.

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart