Osaka in Luxemburg?


Afgelopen tijd heb ik maar 1 draagdoek gemaakt (wat ik heel wat vond eigenlijk) en die was voor mezelf. Ik had geen WrapConversion SSC en dat kan natuurlijk niet. Omdat mijn man hem ook moest passen is het band extra lang gelaten. Hoppediz Osaka zat me al tijden aan te staren. Dat is bijzonder, want ik kies meestal voor kleur. Gelukkig lag er nog een schattig WereldNatuurFonds stofje boven dat er perfect bij paste om het geheel wat op te vrolijken. Vlak voor we op een korte vakantie gingen naar Luxemburg was hij klaar, ik hoopte hem te gebruiken in de bergen. Dat bleek te veel gevraagd van mijn zieke lijf, maar op de camping kwam hij ook goed van pas. Kindjes worden erg moe van de hele dag spelen en zwemmen. Zelfs kindjes van 5,5 jaar oud! En juist dan is het veel gezelliger om ze te dragen en knuffelen dan dat ze klagend naar de tent sjokken:

Aaron in de SSC

Lana in de SS

SSC van Hoppediz Osaka, maat Peuter

SSC van Hoppediz Osaka, maat Peuter

 Klik hier voor draagfoto’s van MamaMerel’s gezin (en deze SSC)

Klik hier voor productfoto’s van deze SSC

 

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart