Nu inschrijven in de agenda voor de maanden september/oktober!


Inschrijftijd!

We houden weer een Facebook winactie om mijn agenda vol te krijgen. Ik heb 10 agendaplekken beschikbaar van eind augustus tot circa begin november. Een agendaplek kan gebruikt worden om een Wrapconversion SSC of Mei Tai te laten maken, of iets vergelijkbaars natuurlijk! Het meedoen aan de winactie is gratis, echter nadat je een agendaplek gewonnen hebt dien je wel op korte termijn de Opstartkosten te betalen (10 euro), en natuurlijk vlak voordat ik aan jouw drager begin, de totale kosten daarvan (wisselend van ca. 100 tot 230 euro…uiteraard volledig in overleg!). Je krijgt na het winnen een voorlopig weeknummer door waarin jouw drager gemaakt wordt, dit nummer kan wijzigen bij inloop, uitloop of verschuivingen, hiervan wordt je op de hoogte gehouden.

→ je wint dus een plaats in mijn agenda, je wint NIET de drager, voor de volledigheid!

 

De regels:

– de loting wordt gehouden op FACEBOOK, echter ook zonder Facebook kun je mee doen. Laat het me weten in een comment hieronder of via een mailtje en ik voeg je zelf toe aan de loting!

– er zijn 10 prijzen, ofwel agendaplekken (gereserveerde weeknummers )

– om mee te loten zet je duidelijk in je comment onder dit bericht dat je mee loot. Er mag een heel verhaal bij staan, zolang het maar duidelijk is dat je mee doet met de loting.

– in de comments mogen ook vragen gesteld worden of mensen opgeroepen worden, zonder een duidelijke “ik loot mee” of vergelijkbaars, doe je niet mee aan de loting.

– 1 inschrijving per persoon

– de loting eindigt vrijdag 3 juli om 11.00 uur ’s morgens. De uitslag volgt daar vlak na!

– de agendaplek is alleen overdraagbaar aan een derde in overleg met MamaMerel

– MamaMerel voegt mogelijk namen toe in de Facebook comments om mensen toe te voegen die geen Facebook hebben maar wel mee willen loten en dit via de website of mail aan mij kenbaar hebben gemaakt. Dit om ook mensen zonder Facebook een kans te geven te winnen.

– Je moet 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen

 

Succes!

 

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart