Archief voor categorie Nieuws

Foto-album Storing

Helaas is er een technisch probleem ontstaan met de foto-albums. Onderstaande foto’s, tot aan het bericht “Jubileum”, zitten helaas niet in de verzamelalbums. Dit overzicht van de dragers is mogelijk niet compleet. Op Facebook zijn ook alle dragers terug te vinden.

Nog geen reacties

Jubileumkorting – MamaMerel 10 jaar!

MamaMerel bestaat 10 jaar!

Al weer 10 jaar lang liefde voor dragen en al 10 jaar lang de vertrouwde naam voor Custom Carriers! We verspreiden de liefde met een mooie actie in “10”-vorm.

Je krijgt:
* een prachtige drager, gemaakt met alle aandacht voor detail en afwerkingsniveau waar MamaMerel al 10 jaar om bekend staat.
* 10 euro korting op een Wrapconversion Ringsling
* 10 euro korting op een Tijdslot voor SSC e.a. grote projecten (Tijdslot is 10 euro, dus nu gratis!)
* 10 % korting op een wrapconversion SSC/Onbu/Mei Tai etc.

Prijsvoorbeeld:
Een RS van 50 euro kost nu dus 40 euro en een SSC van (bijv) 210 euro (opbouw 200 euro + 10 Tijdslot) kost nu 180 euro. Dit is inclusief alles! (nou ja, behalve jouw eigen wrap natuurlijk. Daar zorg jij voor!)

Wat je ervoor moet doen:
In januari beslissen dat je een drager van mijn hand wilt door me een mailtje te sturen op info@mamamerel.nl met daarin het verzoek om een plekje in mijn agenda. Je krijgt daarna informatie over de eventuele wachttijd en je voorkeur wat betreft productiedatum telt ook.

Thats it!

Kijk ook op mijn facebook!

Lieve groetjes,
MamaMerel!

 

Nog geen reacties

Tijdslots verkrijgbaar zonder wachttijd of loting

Let op! Tijdslots zijn verkrijgbaar in de webshop. Je bent snel aan de beurt zonder loting! Koop je Tijdslot hier, of stuur me een mailtje op info@mamamerel.nl als je eerst wilt overleggen!

Nog geen reacties

Give-away van Aya Slings en MamaMerel

Je kunt nu deze gave Luxe OnbuSSC winnen op de Facebookpagina van MamaMerel!

This awesome Luxury OnbuSSC can be won through the MamaMerels Facebookpage!

Aya Slings Tosaigh Donagh Luxe OnbuSSC by MamaMerel Custom Carriers

Aya Slings Tosaigh Donagh Luxe OnbuSSC by MamaMerel Custom Carriers

Klik hier voor meer foto’s – Click here for more photo’s.

 

Nog geen reacties

Lancering nieuw model OnbuSSC

Afgelopen herfst is MamaMerel gestart met het maken van OnbuSSC’s. OnbuSSC’s zijn een doorontwikkeling van de traditionele Onbuhimo, maar dan met korte banden en gespen in plaats van de lange schouderbanden en ringen. Er is nog geen consensus over de naam van dit type dragers. Na de Mei Tai kwam de SSC waarbij de lange banden door korte met gespen vervangen werden. De Onbuhimo was een variant op de Mei Tai en nu we ook deze Onbuhimo met gespen maken vind ik OnbuSSC wel passend. Vandaar 🙂

Wil je meer weten over de OnbuSSC, neem dan hier een kijkje.

Het eerste model dat we lanceerden was een vrij eenvoudige, zoals je ook terug kunt vinden bij andere merken. Dit Basic model is verkrijgbaar in alle standaardmaten zoals bij de SSC, als ook tussenmaten. De Basic OnbuSSC is niet verstelbaar in de breedte, maar kan met aanpassing van het gebruikte gesp/band materiaal wel Reversible gemaakt worden.

Deze OnbuSSC is net zo sterk en comfortabel als de MamaMerel SSC’s, al draagt hij natuurlijk wel anders vanwege het ontbreken van de tailleband. Ik bleef echter dromen van een ander model, iets nieuws, dat niet lijkt op de bestaande vernieuwde Onbuhimo’s. Na maanden ontwikkelen en terug naar de ontwerptafel kunnen we dan eindelijk zeggen dat het gelukt is! De Luxe OnbuSSC is zowel verstelbaar in breedte als reversible, en dat zonder inleveren aan design. Het model is nog steeds strak en clean, zonder trekkoordjes, en zelfs zonder de verticale coupenaadjes maar wél met de ronde zit.

Basic OnbuSSC – Oscha Starry Night

 

Basic OnbuSSC – Hopp Miami & ByKay Denim

 

Luxe OnbuSSC - Oscha Libero Aile

Luxe OnbuSSC – Oscha Libero Aile

 

Luxe OnbuSSC – Oscha JKO Sydney

 

Luxe OnbuSSC – Hoppediz Osaka (aangerimpeld / gathered)

 

ENG – Last fall MamaMerel started making OnbuSSC’s. These are further developed traditional Onbuhimo’s, but with short straps and buckles instead of the long shoulder straps with rings. We haven’t reached consensus about the name of this new carrier. After the Mei Tai there came the SSC that replaced the long straps with short ones with buckles. The Onbuhimo was a variation on the Mei Tai so now that we did the same thing to the Onbuhimo, I thought OnbuSSC to be a good name. So. That’s why 🙂

More about the OnbuSSC can be found here.

The first model we launched was a fairly simple one, like the ones you can buy from other brands. The OnbuSSC comes in the same sizes as the SSC’s. The Basic OnbuSSC isn’t adjustable in width, but can me made Reversible with some fabrication adjustments.

The Basic OnbuSSC is just as strong and comfortable as the MamaMerel SSC, although is does feel different because there is no waist strap. I kept dreaming of a different model, something new, not similar to existing carriers. So after months of developing and back to the drawing board we can finally say we did it! The Luxury SSC is adjustable in width and reversible without loss of the clean design. No cord(locks) and no disruptive seat-darts, but wíth the rounded seat.

Nog geen reacties

Tijdslotaankondiging – Time Slot Announcement

Verkoopmoment/Releasedate: Maandag 23 november 21.00 uur ’s avonds / Monday november 21st at 21.00 CET.

Leverdatum/deliverydate: January 2016

Nog geen reacties

Tijdslot-verkoop – Timeslots

Na een aantal lotingen ga ik weer een tijdje Tijdslots verkopen via de webshop. Elke ca. 1-2 weken zullen er ca. 1-3 Tijdslots verkocht worden. De planning loopt slechts enkele weken vooruit, dus een geslaagde bestelling betekent meteen overleggen en snel een carrier!

Donderdag 29 oktober om 21.00 uur ’s avonds gaan de eerste Tijdslots in de verkoop. Er is plek voor 2-3 carriers, maar wegens tegelijk klikken zal de voorraad op “1” staan. Dit klopt dus niet helemaal en de werkelijke ruimte en verwachte doorlating is 2-3 slots.

Details:
–> via webshop op www.mamamerel.nl
–> je kunt alleen betalen met iDEAL of mr.Cash
–> een Tijdslot is overdraagbaar mits deze voor hetzelfde bedrag overgenomen wordt (geen winst voor tussenpersoon)
–> er vindt geen restitutie van de kosten van het Tijdslot plaats na afzegging van de opdracht
–> de agendaplek is binnen enkele weken en is niet naar achteren te schuiven
–> je kunt binnen enkele weken een wrap naar mij toe sturen (aanschaf en verzending wrap voor eigen rekening)
–> je bent beschikbaar voor overleg via mail
–> je begrijpt dat de eindfactuur betaald dient te worden vlak voor start productie (bedrag afhankelijk van wensen en in overleg)

:: English ::
Thursday October 29th 21.00h CET marks the start of a (bi)weekly sale of Timeslots. They are being sold at www.mamamerel.nl and can currently only be paid for through iDEAL or Mr.Cash (Dutch and Belgian pay services). If you’re from outside these countries, please email me for other options at info@mamamerel.nl.

Nog geen reacties

Onbuhimo! Artipoppe Tweed Sand Wrapconversion Onbu-SSC

Ik had er al een aantal gespot in draagdoekland, een vernieuwde versie van de Onbuhimo. De onbuhimo is van oorsprong een Mei Tai-achtige, met onderaan het rugpand ringen waar de lange MT-banden doorheen gehaald worden. Bij rugdragen handig, want de banden blijven op hun plek zitten waardoor het lekker snel goed zit. Na de komst van de SSC, met de korte banden en gespen, kwam dan deze variant op de Onbuhimo, ik heb een rare naam ervoor gezien, ik kan het niet terug vinden. Ook gewoon de naam “Onbuhimo”, maar dat vind ik dan weer verwarrend. Ik doop hem Onbu-SSC, lijkt me perfect voor deze handige drager.

In feite is het een SSC zonder tailleband, waarbij de schouderbanden niet aan de zijkant van het rugpand/lijfje vastgemaakt worden, maar helemaal onder aan het rugpand, dat als een hangmatje om de billetjes van het kindje geslagen wordt. Het grappige is, precies zo heb ik jaren terug een drager gemaakt, maar op dat moment werd er nogal vreemd tegenaan gekeken en daardoor heb ik het idee in de koelkast gezet. Het idee is nu duidelijk uit de koelkast, verbeterd en helemaal up-to-date met de laatste MamaMerel snufjes.

Hij draagt op zich zoals een SSC, met het verschil dat er geen tailleband is die in je buik snijdt (voordeel), maar ook geen gewicht extra verdeelt over je heupen (nadeel). Hij weegt minder (voordeel) en gaat net zo vlug aan als een SSC, al werkt het dan natuurlijk ietsje anders. Vanwege de ontbrekende tailleband is de prijs lager (derde voordeel!), zeker als je hem zoals deze zonder de vele opties neemt die gewoonlijk gekozen worden bij MamaMerel. Al bij al een leuke aanvulling op je draag-arsenaal, vinden wij!

Op dit moment wordt er ook gewerkt aan een totaal nieuwe Onbu-SSC zoals die nog niet eerder gezien is, met nieuwe snufjes en extra comfort. Blijf ons volgen om ook deze straks te zien!

Artipoppe Tweed Sand Wrapconversion Onbu-SSC by MamaMerel Custom Carriers

 

Artipoppe Tweed Sand Wrapconversion Onbu-SSC by MamaMerel Custom Carriers

Deze Onbu-SSC heeft de maat Dreumes (met te kleine Babypop erin)

Artipoppe Tweed Sand Wrapconversion Onbu-SSC by MamaMerel Custom Carriers

Artipoppe Tweed Sand Wrapconversion Onbu-SSC by MamaMerel Custom Carriers

Artipoppe Tweed Sand Wrapconversion Onbu-SSC by MamaMerel Custom Carriers

 

Meer foto’s van deze en andere Onbu-SSC kun je hier vinden.

Nog geen reacties

Nu inschrijven in de agenda voor de maanden september/oktober!

Inschrijftijd!

We houden weer een Facebook winactie om mijn agenda vol te krijgen. Ik heb 10 agendaplekken beschikbaar van eind augustus tot circa begin november. Een agendaplek kan gebruikt worden om een Wrapconversion SSC of Mei Tai te laten maken, of iets vergelijkbaars natuurlijk! Het meedoen aan de winactie is gratis, echter nadat je een agendaplek gewonnen hebt dien je wel op korte termijn de Opstartkosten te betalen (10 euro), en natuurlijk vlak voordat ik aan jouw drager begin, de totale kosten daarvan (wisselend van ca. 100 tot 230 euro…uiteraard volledig in overleg!). Je krijgt na het winnen een voorlopig weeknummer door waarin jouw drager gemaakt wordt, dit nummer kan wijzigen bij inloop, uitloop of verschuivingen, hiervan wordt je op de hoogte gehouden.

→ je wint dus een plaats in mijn agenda, je wint NIET de drager, voor de volledigheid!

 

De regels:

– de loting wordt gehouden op FACEBOOK, echter ook zonder Facebook kun je mee doen. Laat het me weten in een comment hieronder of via een mailtje en ik voeg je zelf toe aan de loting!

– er zijn 10 prijzen, ofwel agendaplekken (gereserveerde weeknummers )

– om mee te loten zet je duidelijk in je comment onder dit bericht dat je mee loot. Er mag een heel verhaal bij staan, zolang het maar duidelijk is dat je mee doet met de loting.

– in de comments mogen ook vragen gesteld worden of mensen opgeroepen worden, zonder een duidelijke “ik loot mee” of vergelijkbaars, doe je niet mee aan de loting.

– 1 inschrijving per persoon

– de loting eindigt vrijdag 3 juli om 11.00 uur ’s morgens. De uitslag volgt daar vlak na!

– de agendaplek is alleen overdraagbaar aan een derde in overleg met MamaMerel

– MamaMerel voegt mogelijk namen toe in de Facebook comments om mensen toe te voegen die geen Facebook hebben maar wel mee willen loten en dit via de website of mail aan mij kenbaar hebben gemaakt. Dit om ook mensen zonder Facebook een kans te geven te winnen.

– Je moet 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen

 

Succes!

 

Nog geen reacties

Tijdslot-verkoop

Er komt weer een Tijdslot-verkoop aan! Vrijdag 6 februari om 21.00 uur ’s avonds zullen er 3 Tijdslots op voorraad komen in de webshop.

Ze zijn dus enkel te bestellen via de website en niet via Facebook, echter deze informatie is wel terug te vinden op Facebook. De voorraad is beperkt dus diegenen die het bestelproces succesvol afronden hebben een plekje tussen half februari en maart. Loopt het bestellen vast, dan zijn de Tijdslots verkocht en zit MamaMerel weer vol voor enkele weken.

Ik ben in elk geval erg nieuwsgierig welke prachtige doeken er mijn kant op zullen komen <3

Succes!

Nog geen reacties


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart