Natibaby Dandelions Wrapconversion SSC en PoppenMeiTai


Deze Natibaby Dandelions Turquoise, met aan de “voorzijde” turquoise met lichtblauwe paardenbloemen en aan de “achterzijde” lichtblauw met turquoise paardenbloemen, leek Maaike perfect voor een SSC. Nou, daar zijn wij het volledig mee eens! Aangezien ze een Soft Structured Carrier Wrapconversion wilde, bleef er genoeg stof over voor een bijpassende kinderdraagdoek. Dubbel plezier van één draagdoek 🙂

Natibaby Dandelions SSC

 

Natibaby Dandelions SSC

Deze wrapconversion zit tussen de maat Dreumes en Peuter in en heeft bijpassend blauw nylon gespband gekregen in plaats van het standaard zwart (helaas lieverds, het blauw is nu totaal op) en een 4-lijns golfstiksel over de banden. De stof van de banden is symmetrisch geplaatst en de paardenbloemen staan zo duidelijk mogelijk op het lijfje van deze SSC. De binnenkant van het lijfje én slaapkap zijn van de lichte zijde van de draagdoek gemaakt. Leuke details zijn de lusjes en de slaapkaptouwtjes uit de lichte zijde van deze Dandelions, en het extra lusje op de schouderband waar een knuffeltje aan gehangen kan worden.

Natibaby Dandelions Poppen Mei Tai

De kinderdraagdoek/poppendoek is een Mei Tai geworden, de schouderbanden pasten er nog nét uit! De binnenzijde is van de lichte zijde van de doek gemaakt, net zoals bij de grote SSC voor mama.

Meer Wrapconversion SSC’s kun je hier vinden.

Andere poppendragers kun je hier vinden.

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart