Mei Tai Vlinder en Skulls


Het regent aanvragen bij MamaMerel, en daarbij moesten we een paar aanvragen doorschuiven omdat de bestraling (ja ik weet eigenlijk niet wat ik allemaal openbaar verteld heb, maar goed, All Things Fun zal ik maar zeggen…) tegenviel. En nu hebben we een strakke planning. Die ik nipt gehaald heb gelukkig vorige week. Maar goed, hier komen ze dus:

Allereerst de Mei Tai Style van Sigrid. 

Een Mei Tai met een maat halfweg tussen Dreumes en Peuter in. Ze vond de Batik Butterfly erg mooi en wilde daar graag wat aparts mee doen. Een hoop heen en weer gemail natuurlijk, over wat allemaal mogelijk is en ook nog leuk zou zijn. En dan nog welke dingen weer conflicteren met andere wensen. Het is altijd een uitdaging! Het maken ook trouwens, soms heb je van die dagen, en dit waren er meerdere. Een heel pakje naalden ging eraan, maar goed, uiteindelijk komt altijd alles goed.

Ze koos voor een grote vlinderapplicatie en een opstaand randje in plaats van slaapkapje zodat je die goed kunt zien. Het opstaande randje is gevoerd en doorgestikt bij de schouderbanden en bij de blauwe vlindertjes bovenaan. Verder bevat deze Mei Tai legpadding en contrasterend golfstiksel op de zwarte banden.

Bij het omslaan van dat opstaande randje (om die reden slechts licht gevoerd) zie je de blauwe binnenzijde die weer het contraststiksel complementeert.

 

Dan de Mei Tai Style van Rianne. 

Dit is een Half Buckle variant, de heupband heeft namelijk een gesp en is verder net zoals bij de SSC’s. Het lijfje van de MT zit volledig in de tailleband, terwijl dat bij de “gewone” Mei Tai’s onder de tailleband zit, tegen de buik van de drager aan. Verder heeft ook deze Mei Tai “legpadding”, lekker zacht aan de beentjes, helemaal in combinatie met het zwarte ribstof dat aan de binnenzijde van de Mei Tai zit.

De maat is een Standaard/Dreumes maat en het stofje Skulls White, welke nu helaas uitverkocht is en niet meer bij te bestellen (sorry, het was een Amerikaans Designerstofje!). Het slaapkapje is rimpelbaar en van dezelfde stof gemaakt.

Meer foto’s van beide Mei Tai’s kun je hier vinden.

___

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart