Mei Tai Style “Kraanvogel”


Alhoewel de meeste draagdoeken die ik maak momenteel Wrapconversions zijn, krijg ik ook nog regelmatig de vraag voor een draagdoek uit stoffen uit mijn stofvoorraad niet-geweven-doeken (om er maar een lang gecombineerd woord van te maken dat in elk geval de lading enigszins dekt…). Dit zijn veelal zachte ribstof en canvas voor de banden van de draagdoek en het patroonstofje is vaak een Designerstofje. Monique wilde een Mei Tai waarmee ze haar kindje op de rug kan dragen, vandaar dat ik haar de gevoerde banden aanraadde omdat dat comfortabel aanvoelt op de schouders. Ze vond de stof “Kraanvogel” erg mooi, en gelukkig had ik nog precies genoeg voor haar Mei Tai.

Mei Tai Style van MamaMerel

 

Mei Tai Style door MamaMerel

 

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart