Mei Tai in maat Baby


Veel mama’s vinden hun weg naar MamaMerel als hun kleine draagbaby al een draagdreumes, -peuter of -kleuter geworden is. Soms zijn ze al begonnen met dragen toen ze nog een pasgeborene hadden, soms ontdekten ze het dragen pas later. Gelukkig ontdekken ook veel “nieuwe” ouders dat het dragen van hun baby niet alleen gezellig, maar ook ontzettend praktisch is. Ik ben er dankbaar voor dat het wat bekender wordt wat “ergonomisch” dragen inhoudt, want zo zien we steeds meer kindjes die heerlijk met de beentjes ondersteund bij mama of papa zitten (niet hangen dus!).

Deze Mei Tai mocht in de maat Baby gemaakt worden en gelukkig hoefde Anske niet lang te wachten voordat ik ruimte had voor haar opdracht. Het zijn “Retro Flowers” geworden, met Ribstof in neutraal lichtgrijs. Ik heb de stof van deze Mei Tai bewust niet te stug gevoerd, zodat dat kleine schatje er lekker knus in kan zitten.

Een slaapkapje dat rimpelbaar is en aan beide zijden het bloemenpatroon laat zien maakt het geheel af. Heerlijk tegen de wind en de zon! De touwtjes worden bij deze babydrager onder de schouderbanden door getrokken waar ze zichzelf vast klemmen.

Foto’s van andere Mei Tai kun je hier vinden.

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart