Lima voor twee


Ringsling van Hoppediz Lima

Stel je hebt een lange knoopdoek gekocht, maatje 7 maar liefst, 5 meter en 40 centimeter heerlijk zachte prachtig geweven wrap. Handig, dacht je, want je bent bang dat je toch te kort komt en dan zit je daar met een te korte draagdoek. Zo makkelijk blijkt het toch niet te zijn en je mooie wrap belandt in de hoek van de box, waar hij dienst doet als dekentje.

Geen slechte bestemming, maar MamaMerel maakt van de te lange Hoppediz Lima maar liefst 2 babydragers, zowel een handige maar heel sterke Ringsling (die nog steeds als dekentje dienst kan doen) en een Mei Tai voor lange wandelingen. Is dat niet handig? Hopelijk had je je vriendin eerder al zover gekregen om ook zo’n lange doek te kopen, maar dan in een andere kleur, dan kun je ruilen en heb je nog twee draagdoeken met een verschillende print ook 😉

Mei Tai Style van Hoppediz Lima

Na een sterk staaltje meten en lef had ik een hele stapel doekstukken liggen wat met heel veel verbeelding misschien nog iets kon worden. Geen zenuwen, maar doorgaan en zelfs nog ruimte voor een leuke applicatie op de Mei Tai. Het resultaat?

Een Mei Tai Style in de maat Peuter, damesmaat XS/S en een Ringsling met een “Gathered Shoulder”, van top ringen tot einde schuine punt 210 cm.

Voor meer informatie kijk in de shop, Conversions-Voorbeelden of neem contact met me op.

 

 

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart