Kleuterdrager SSC met elfjes


Mijn stofvoorraad is best groot, maar er moet maar net wat naar je zin tussen zitten natuurlijk. Lonneke is dol op elfjes en laat ik nu net geen elfjes hebben! Overal is een oplossing voor natuurlijk, dus de stoffen die ze graag wilde hebben heeft ze zelf gezocht en naar mij toe gestuurd. Weet je, soms voelen die mama’s zich wat opgelaten omdat ze dat vragen, maar dat is nergens voor nodig. Niemand wil liever dat ze gelukkig zijn met het resultaat dan ik, en daarbij blijk ik toch altijd hetzelfde soort stof uit te zoeken en is dit een leuke manier om eens wat anders te gebruiken.

 

Lonneke wist precies wat ze mooi vond tussen alle mogelijke opties die er zijn en ik kon het er alleen maar roerend mee eens zijn. De vorm van de slaapkap past er perfect bij en het golvende stiksel geeft een romantische touch. Lusjes op alle banden maakt het helemaal af.

 

De Chestbelt bekleed met stof is vervangen door een borstriempje, welke aan de banden blijven hangen als de gesp los gemaakt wordt.

 

Tot slot, dit is immers een kleuterdrager, kreeg de kleine meid die gedragen gaat worden ook zelf een poppendrager, deze Poppen Mei Tai heeft roze banden en roze gespband gekregen…uiteraard 🙂

 

Meer foto’s van deze SSC kun je hier vinden, momenteel zitten deze foto’s in de map “Conversions”, wat in dit geval niet klopt: er is geen geweven draagdoek bij gebruikt.

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart