Ik Pfau van Blau – een SSC van Pfau


Overleggen met Kim was erg vermakelijk. Er kwamen heel wat doeken voorbij voordat ze zeker wist welke ik mocht doen. En in eerste instantie raadde ik haar nog wat anders aan toen ze zei dat ze haar Pfau wilde veranderen, maar volhardend bleef ze bij haar keuze. Ik vond het nogal blauw, misschien even wennen voor mij na alle regenboogdoeken, maar stiekem was ik dolblij, want ik mocht eindelijk een keer een Pfau omtoveren! Nog wel eentje met 50% linnen naast de katoen.

 

Ik overspoelde haar met mogelijke opties en uiteindelijk, gebukt onder de keuzestress, zei ze gewoon dat ze de blauwe zijde het mooist vond en dat diamantvormig stiksel haar mooi leek, maar dat ik de rest maar moest doen omdat ze me vertrouwde. Ik durf pas nu toe te geven dat mijn niveau van keuzestress minstens even hoog is als die van Kim, maar ja dat leek me zo onprofessioneel om daarover te gaan klagen. Ik ben hier de draagdoekmaakster, dus niet klagen en beslissen. Pffff!

 

De schouderbanden hebben haast geen pauwen erop staan, om het diamantvormig stiksel goed uit te laten komen. Ze zijn wel voorzien van lusjes voor de touwtjes van de slaapkap en lusjes voor het gespband.

 

Pfau was heel lang, gelukkig maar, want ik heb alle pauwen zo mooi mogelijk geprobeerd te plaatsen. Goed zichtbaar op lijfje en slaapkap, doorlopend. Als accent is de tailleband van de lichte zijde van Pfau, evenals de slaapkaptouwtjes, de Chestbelt en de binnenzijde van de SSC.

Meer foto’s van deze babydrager kun je hier vinden.

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart