Het regent Ringslings voor mama’s en dochters


 

Ringsling Conversion

 

De Ringsling is zo’n aparte drager vind ik. Het ontwerp is belachelijk simpel (meestal) en je gooit ze zo in je handtas. Mocht het je eerste Ringsling-ervaring zijn dan kom je helaas wel van een koude kermis thuis als je hem wilt gebruiken; dat is nog lang niet zo eenvoudig als je zou denken. Met hulp van een handleiding of (uiteraard) YouTube-filmpjes en na een paar dagen oefenen is het ineens een heel handige drager geworden. Na een tijdje hoef je niet eens meer na te denken, kind erin, aantrekken en gaan. Eruit? Hupsen, paar centimeter lossen en kind op de grond.

Het merendeel van de dragers die ik maak zijn het type “lijfje met banden eraan”. Wat nu zo mooi is aan een Ringsling is dat een knoopdoek zich uitstekend leent voor een Ringsling door het draagcomfort van de doek. Het is ook fijn dat je je doek voor een leuk prijsje nieuw leven in kunt blazen.

Girasol Diamond Weave Ringsling

 

Van Hedwych kreeg ik een doekstuk Girasol Diamond Weave Purple en een poppendoek Didymos Fische paars/roze. Beide mochten verdeeld worden in 2 Ringslings. Ze had het originele idee om voor de poppenslings niet 1 stel roze en 1 stel paarse ringen te gebruiken, maar voor elke poppensling van elke kleur een ring te gebruiken.

Poppen ringsling Didymos Fische

 

 

Girasol Diamond Weave is een regenboogdoek: de kleuren lopen in lange banen in kleuren naast elkaar geïnspireerd op de regenboog. De bronzen ringen passen goed bij het warme kleurdeel en de blauwe ringen goed bij het koele kleurdeel.

Girasol Diamond Weave Blue Slingrings

 

Meer foto’s zijn hier terug te vinden.

 

 

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart