Half Buckle Mei Tai van Double Rainbow


Deze Peuterproof Mei Tai heeft extra lange banden, speciaal voor papa, en een heupgesp voor eenvoudig aandoen. Het was weer een hele uitdaging om alle gevraagde opties uit de stof van Girasol Double Rainbow te krijgen zoals Jola en Martijn graag wilden. Naast een ruime slaapkap van beide zijden Girasol en de lange schouderbanden zijn er nog de knieverbreders, de touwtjes, lusjes en dan ook nog een poppen Mei Tai. Om het helaas toch aanwezige stoftekort op te lossen is de binnenzijde van het lijfje van de grote Mei Tai van zeeblauw ribstof en de binnenzijde en banden van de poppen Mei Tai van petrolkleurig Canvas gemaakt.

 

De knieverbreder heeft 3 stukken knoopsgatelastiek zodat hij zelf strakker af te stellen is. Zo blijft je kindje lekker lang comfortabel in deze draagdoek passen. Door middel van 3 doorzichtige knopen op de Mei Tai wordt hij aan de drager bevestigd.

 

De schouderbanden zijn symmetrisch qua kleur, net zoals Double Rainbow zelf ook is. Het patroon loopt hiermee van links naar rechts en van lijfje naar slaapkap helemaal door. De schouderbanden zijn precies over de kleurovergangen heen gestikt, wat een nette afwerking geeft. De touwtjes door de aan te rimpelen ruime slaapkap (met plooitjes) hebben alle kleuren van Double Rainbow gekregen.

 

MamaMerel maakt meestal een Chestbelt bekleed met draagdoekstof, maar in dit geval vroeg Martijn of dat ik iets kon maken dat tijdens het omdoen van de draagdoek al goed aan de banden blijft hangen. Nou, dat is nu juist wat de Chestbelt niet doet, dus hebben we besloten een borstriempje te maken met 2 lussen die aan de banden blijven hangen. Aangezien ik deze maat band naast zwart ook in roze en blauw heb gaf dit een leuk effect.

 

Voor een extra veilig gevoel kozen ze voor de “infinity”-lus, deze houdt de drager op zijn plek mocht de gesp per ongeluk geopend worden.

 

Het Double Rainbow deel van het lijfje van de poppenMT bestaat uit 3 delen, zowel om het rainbow effect te zien als het verwerken van de laatste stofresten.

Meer foto’s van deze draagdoek vind je hier

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart