Gespendrager met Vlinders


Durkje vroeg me een tijdje terug een Half Buckle Mei Tai te maken. Ik weet nog goed dat ik me zorgen maakte of ze wel tevreden ging zijn. Ze wist precies wat ze wilde, wat ik alleen maar kan toe juichen, maar dat betekent ook dat ik me zorgen ga maken of ik het goed genoeg doe. Ze mailde me laatst, dat haar partner toch de framedrager wilde verruilen voor een MamaMerel creatie. Het beste compliment ooit natuurlijk, het is heerlijk als klanten bij je terug komen. Dit keer mocht het een Full Buckle Carrier worden.

SSC Vlinders

 

Een tijdje terug, vlak voordat ze vorige keer bij me bestelde, maakte ik een Mei Tai met een grote vlinder erop van vlinderstof voor een andere klant. Die vonden ze toen ook al mooi, maar ze kozen toen voor Uiltjes, dus mocht het dit keer toch Vlinders worden. Dit keer niet met blauwe banden en blauw stiksel, maar paars/roze banden en stiksel. Het slaapkapje bevat aan beide zijden 2 geappliceerde vlinders. Ook een leuk detail: de slaapkaptouwtjes zijn van deze stof gemaakt.

MamaMerel SSC vlinder

 

De banden zijn wat smaller dan gewoonlijk en wat dikker gevoerd om het verlies aan steun te compenseren. Het stiksel is golvend als de zee in bijpassend garen. Een Borstriempje maakt het helemaal af. Er zitten ook lusjes voor de slaapkaptouwtjes op deze banden, deze zijn pas bevestigd na het nemen van de foto’s. Vooruit dan, ik was het gewoon glad vergeten!

MamaMerel SSC

 

MamaMerel SSC

 

Meer foto’s zie je hier.

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart