Erna im Wunderland Wrapconversion SSC


Kokadi Erna im Wunderland verstelbare SSC

 

Ik mag persoonlijke voorkeuren hebben toch? Ja toch he? Deze doek vind ik al zó lang zó leuk, maar nooit zelf aangeschaft (geen idee waarom niet eigenlijk). De naam herkende ik eigenlijk niet meteen toen Chloe me vroeg haar Erna im Wunderland van Kokadi om te bouwen tot SSC, dus moest ik er Google op na slaan om uit te zoeken welke het precies was. Ik was meteen zo blij als een klein kind in een snoepwinkel. Of misschien zo blij als een draagdoekverslaafde die een doek mag aanraken waar ze dol op is :-). Het duurde nog heel lang voordat Chloe aan de beurt was in mijn drukke schema, maar eindelijk brak de dag aan dat ik erin mocht knippen. De Erna heeft een enorm groot patroon, wat ook betekent dat je niet echt verkeerd mag knippen, weinig ruimte voor fouten! Zo veel mogelijkheden, maar met flink wat overleg waren we eruit!

Kokadi Erna im Wunderland verstelbare SSC

Kokadi Erna im Wunderland verstelbare SSC

 

We besloten het kenmerkende tafereel midden op het lijfje te plaatsen, zodat de slaapkap er overheen ook precies de boom kan weergeven. Deze Erna im Wunderland heeft 2 kleurzijden: blauwe lucht met roze hertjes/vogeltjes en roze lucht met blauwe hertjes/vogeltjes. De blauwe lucht zit aan de zichtzijde van de doek, terwijl het tafereel in omgekeerde kleuren aan de binnenzijde van de SSC zit. Met het slaapkapje omhoog is de lucht nog steeds blauw en lopen de vogeltjes door naar boven.

Kokadi Erna im Wunderland verstelbare SSC

 

Het slaapkapje kan ook opgerold worden en aan de binnenzijde van de doek gebruikt worden als nekrolletje door de slaapkaptouwtjes door de lusjes heen te halen. Deze gespendrager is door de tunnels en de knieverbreders meer dan een volledige maat te vergroten, gegarandeerd jarenlang draagplezier!

Kokadi Erna im Wunderland verstelbare SSC

Kokadi Erna im Wunderland verstelbare SSC

Meer foto’s van deze en andere Wrapconversion SSC’s kun je hier vinden.

 

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart