Emperor, my Emperor


Het was lang dubben, of dat Joska haar Roses of haar Emperor wilde gebruiken voor haar Mei Tai. We kozen voor de prachtige Oscha Shui Long Emperor met de draken, zo bijzonder! Ze heeft zelf een mooie zijdemix gevonden in een Pakistaanse winkel (waarom woon ík niet in Amsterdam?!) en stuurde die mee.

Oscha Shui Long Emperor Wrapconversion Mei Tai

Oscha Shui Long Emperor Wrapconversion Mei Tai

Joska koos voor de nieuwe schouderbandstijl, de vouwbare gevoerde brede banden die zowel buikdragen met een zwaarder kind als rugdragen uiterst comfortabel maken. Ik zocht er nog een goede naam voor, maar aangezien ik ze een tijdje terug voorlopig “Combibanden” genoemd heb zit het al in mijn systeem. Zal ik hem houden, wat denken jullie? Bij buikdragen spreid je ze uit over je schouder, wat ook bij wat zwaardere kindjes heerlijk ondersteunt. Bij rugdragen vouw je ze netjes op en fixeer je de vouw met het Borstriempje, wat sowieso fijn is bij rugdragen omdat het de druk van je schouderkoppen af haalt.

Oscha Shui Long Emperor Wrapconversion Mei Tai

Oscha Shui Long Emperor Wrapconversion Mei Tai

Hij is volledig Reversible, met twee verschillende “uitstralingen”. Dat maakt de keuze voor “welk stofje waar komt” ook zo moeilijk, helemaal met een capuchonkap die altijd beide stofzijden toont. De draken zitten goed zichtbaar op zowel het lijfje van de Mei Tai en de slaapkap wanneer die omhoog staat.

Emperor Wrapconversion met draken

 

Oscha Shui Long Emperor Wrapconversion Mei Tai

 

Verder kreeg deze draagdoek golvend stiksel, de “rustige” versie van golfstiksel die oorspronkelijk voor bij de ByKay DENIM SSC ontworpen was. Ja, ik gebruikte weer het woord “rustig”, maar even ter vergelijk, hier is het drukkere golfstiksel wat speciaal ontworpen was voor de Pune. Even fantaseerde ik over goudkleurig garen, maar heb dat toch weer verworpen aangezien we met 4 verschillende stofdesigns werkten: de rode zijde van Emperor, de oranje zijde van Emperor, de rode zijde van het zijdemengsel en de gouden zijde van het zijdemengsel. Heeft iemand zin om uit te rekenen hoe veel opties je dan hebt? Ik weet niet of dat Joska gek werd van mijn vragen en foto’s of dat ik gek werd van haar ;-). Maar samen kwamen we eruit en hopelijk is ze er blij mee!

 

 

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart