Diva Barocco Napoletano Viola – Reversible Half Buckle Mei Tai


Diva Barocco Reversible Mei Tai

De Diva Barocco Mei Tai in gebruik!

Een hele mond vol he? Ik kende hem niet, deze draagdoek. En vanaf de foto’s zag ik er niet veel bijzonders aan, maar mensen, dit is een prachtige doek. Diep paars met een grijs barok ingeweven patroon, de achterzijde heeft dezelfde kleuren maar dan omgekeerd. Eenmaal hier begreep ik het helemaal, het patroon en kleur van deze Diva Barocco Napoletano Viola zijn schitterend, Barok, maar niet te “out there” en met de effen baan langs beide lange zijden en de “boogjes” in het patroon gewoonweg schitterend. Ik zag ook meteen dat ik daar iets mee moest, dat dat nu juist de doek speciaal maakt. Uitdaging! Oh shoot, ik heb te snel foto’s genomen en nu zie je dus net die boogjes niet! Misschien wil Jetske er een foto van nemen? Met kindje erin natuurlijk? Aaaah pretty please? Ik hoop hoe dan ook dat hij er snel is zodat ze hem mee kan nemen op haar uitstapje zoals ze graag wilde!

En ja, vlak voordat ik dit bericht plaats mailt ze me met de foto bovenaan! Dat zien we graag, kindjes lekker bij mama of papa en dan in de prachtige Diva. Meteen een modelfoto voor goede draaghouding, heerlijk!

Diva Barocco Napoletano Viola Reversible Wrapconversion Half Buckle Mei Tai

Reversible Mei Tai – Paarse zijde

 

Diva wrapconversion Mei Tai

Reversible Mei Tai – Paarse zijde

Jetske wilde graag een overwegend paarse Mei Tai aan de “voorzijde” en een overwegend grijze mei Tai aan de “achterzijde”. Een capuchonslaapkap is hier ideaal voor omdat dat altijd passend is, zowel aan beide zijden als wanneer hij in gebruik is. De banden hebben wederom het golvende stiksel erop en de tailleband sluit met een gesp die volledig verwijderbaar is om de doek reversibel te houden.

Diva Barocco Napoletano Viola Reversible Half Buckle Mei Tai

Reversible Mei Tai – Grijze zijde

Meer foto’s van deze draagdoek kun je hier vinden

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart