Didymos Vogels Gold tot Kleuter SSC


Een tijdje terug vroeg Lonneke me een SSC voor haar te maken met elfjesstof. Wat is het toch fijn als je klanten tevreden met je zijn en bij je terug komen! Dit keer had ze een geweven draagdoek van Didymos besteld en meteen naar mij laten verzenden. Ze had hem zelf nog niet eens gezien! Didymos Vogel Gold is een luxe cremekleurige doek met ingetogen vogels in goud en blauwpaars. De achterzijde is goudkleurig met vogels. Hilariteit alom, en wat paniek, toen de doek hier kwam en er nog zo’n witte winkel-beveiligingsschijf aan zat. Halverwege mijn paniek-mail besefte ik dat de schaar toch behoorlijk in de doek gaat, dus dat het eigenlijk niet uit maakt. Lonneke kon erom lachen gelukkig. Nog leuker dat we elkaar vlak daarna ontmoetten op de ON-beurs (Ouders Natuurlijk). Het duurde even voordat ik zag dat ik naar een drager van mijn hand keek. Sorry Lonneke! En nu een paar weken later is het dan zover, haar Kleuterdrager SSC is af.

SSC Vogels Gold

Deze Full Buckle SSC is een extra lange maat Kleuter, genoeg ruimte voor groei! De touwtjes van de slaapkap en de lusjes op de banden zijn van de achterzijde van Vogels gemaakt, om toch wat contrast aan te brengen in de doek. Het stiksel is van extra dik goudkleurig garen, dat geeft het net dat beetje meer luxe. Het golfstiksel, oorspronkelijk ontworpen voor Hoppediz Pune overigens, dat ook op haar Elfjes zit leek ons wat te druk. Daarbij is het toch ook leuk om niet twee keer hetzelfde stiksel te kiezen. Het werd uiteindelijk de rustigere golf die ontworpen was voor bij de ByKay DENIM.

SSC Vogels Gold

 

Waar ik stevig van baalde was het gele kleermakerskrijt (voor het golfstiksel) op de schouderbanden, het bleek flink hardnekkiger dan het zalmkleurige kleermakerskrijt op de tailleband. Dat verdwijnt vanzelf, maar tot die tijd oogt het stiksel wat te geel.

SSC Vogels Gold

 

Meer foto vind je hier.

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart