ByKay DENIM Stone Washed in Kleuterdrager SSC


Over luxeprobleem gesproken. Ik had dus een ByKay DENIM SSC voor mezelf gemaakt laatst, waar ik dol op ben! Die zou mee gaan op vakantie, dat stond vast. Toen wilde ik experimentjes doen voor wat klanten en maakte voor mezelf een Mei Tai van Hoppediz Miami (zie je hier ook ergens rondom deze post op de website). Mooi, heb ik twee dragers om mee te nemen! Maar toen bleek dat de SSC even weg zou zijn en hadden we een probleempje. Mijn man draagt ook graag, maar vond die MT wel een beetje…uhm…roze, en de SSC was toch wel heel makkelijk. Dus dacht ik, ik doe eens gek, en maak in één week twee dragers voor mezelf. Naast de Dark DENIM had ik ook wat Stone Washed liggen, en aangezien de vorige zo goed bevallen was besloot ik nog een ByKay SSC te maken. Wederom maat Kleuter natuurlijk, voor de 3-jarige zoon en de 6-jarige dochter. En wederom ben ik dolblij! Er zit een spijkerbroek-steekzak-kangoeroebuidel op. Meer voor de sier hoor, ik houd niet van spullen meenemen in de draagdoek, maar dat is een persoonlijke voorkeur denk ik.

SSC van ByKay DENIM Stone Washed   SSC van ByKay DENIM Stone Washed   SSC van ByKay DENIM Stone Washed

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart