Baby Mei Tai Combibanden van Sternenzauber en ByKay


Vicky had een doekstuk van Natibaby Sternenzauber, een bijzondere doek met een enorm groot patroon dat 1 keer in zijn geheel op het doekstuk stond en aan beide einden een stukje van dat patroon. Dat wilde ze graag gebruiken voor een Mei Tai in de maat Baby met Combibanden. Maar waar combineer je dat mee? Daar komt nog bij dat Sternenzauber twee kleurkanten heeft die beide mooi zijn. Ik heb de ByKay DENIM Stone Washed en Dark Jeans beide hier liggen, en de Stone Washed leek ervoor gemaakt om bij de donkere zijde Sternenzauber te horen. Een perfect stel, zo vonden wij.

 

Natibaby Sternenzauber en DENIM Stone Washed tot Mei Tai Baby Combibanden

 

Het slaapkapje was nog zo’n lastig punt. Dat wil je alleen doen als het het prachtige tafereel op het lijfje niet verstoort. Zodoende koos ik voor een klein boom-patroon op de voorzijde van de slaapkap en sterren uitlopend in effen blauw als het slaapkapje omhoog staat. Nou ja, ík vind het mooi bij elkaar passen, ik kan alleen maar hopen dat Vicky het met me eens gaat zijn.

Natibaby Sternenzauber en DENIM Stone Washed tot Mei Tai Baby Combibanden

 

 

Een pasgeborene wordt meestal ondersteund door de brede wrapstyle banden van de Combibanden, daar zijn ze voor! En ook zo gaat het patroon van Sternenzauber niet verloren. Verder zijn alle banden zo eenvoudig mogelijk doorgestikt, om de aandacht niet af te leiden van het tafereel op de Natibaby draagdoek.

Natibaby Sternenzauber en DENIM Stone Washed tot Mei Tai Baby Combibanden

 

 

Kleine kindjes worden snel groot en dan draag je ze graag op je rug omdat dat lichter draagt en je daar bewegingsvrijheid voor terug krijgt. Hiervoor zijn Combibanden ideaal, je schuift het meegeleverde Borstriempje aan de banden, die je dan wel even netjes moet opvouwen, en zo heb je heerlijk gevoerde schouderbanden geschikt voor rugdragen. Oh ja, tot slot, deze Mei Tai is wederom een Half Buckle variant, ofwel met een taillegesp voor extra snel omknopen van de draagdoek.

Natibaby Sternenzauber en DENIM Stone Washed tot Mei Tai Baby Combibanden

 

 

Meer foto’s van deze en andere Mei Tai Wrapconversions kun je hier vinden.

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart