Artipoppe, M.C. Escher en poppendragers


Oh mensen, dit was een hele spannende opdracht. Hedwych vroeg me om een draagdoek in te korten en van het restant een sjaaltje te maken en een poppenSSC. Ik had nog niets in de gaten totdat ze liet blijken dat het een dure doek was en ze moeite had met beslissen. Ik had de prijs niet willen weten, dat kan ik jullie wel vertellen. Zweetdruppels bedwingen als ik de schaar in deze mooie doek zet. Maar zoals altijd kwam alles helemaal goed. De labeltjes die het midden van de doek aangeven zijn verzet zodat ze nog steeds in het midden zitten! De poppenSSC kreeg grijze ribstof om de mooie stof te complementeren.

 

Daarbij een Kokadi poppendraagdoek waar ik 2 poppenringslings van mocht maken. Dat wordt een heel blij klein poppenmoedertje!

 

Deze en andere poppendragers kun je hier vinden

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart