Amitola Verde Loden tot SSC


Voor de derde keer mocht ik een Girasol Amitola ombouwen tot een andere drager. De post hierna zal ik ze bij elkaar zetten!

Annick koos voor Girasol Amitola Verde Loden. Het bekende Amitola regenboogstreepje met een donkere groene ondertoon. Het spannendst van al: hij kwam recht van de winkel naar mij en Annick ziet hem pas als het een SSC geworden is. Dat vind ik net zo spannend geloof ik!

Deze SSC heeft in de breedte de maat van een standaard SSC (0,5-2-3 jaar) en in de lengte is deze wat langer en zit tussen de standaard en Peuter in. De breedte is verder nog aan te vullen door middel van de “knieverbreders”. Deze zijn verwijderbaar.

Het regenboogpatroon loopt helemaal door, van knieverbreders tot schouderbanden en slaapkapje over de hele draagdoek heen (op de tailleband na). Verder is hij helemaal afgewerkt met lusjes voor alle banden, net stiksel en hebben de touwtjes van de rimpelbare slaapkap op Annicks vraag alle kleuren van Amitola gekregen en wat is dat leuk geworden!

 

En de verwijderbare Chestbelt die de banden op het borstbeen bijeen houdt precies waar de drager dat wil:

 

Meer foto’s van deze draagdoek kun je hier vinden.

Er was nog voldoende stof over voor een Ringsling (hier is rekening mee gehouden tijdens het maken van de SSC). Zie de volgende post!

 

Reacties zijn gesloten.


  • (Onbu)SSC
  • Mei Tai
  • Ringsling
  • Webshop
  • Winkelwagen / Cart